Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hava ve Füze Savunma Simülatör Merkezi Açılış Töreni için İzmir’e gitti.
Hava Teknik Okullar Komutanlığındaki törene Bakan Yaşar Güler’in beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Ege Ordusu Komutanı Orgeneral İrfan Özsert, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral İsmail Güneykaya ve ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol da katıldı.
Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, İzmir’deki Hava Teknik Okullar Komutanlığında Açılış Töreni gerçekleştirilen Hava ve Füze Savunma Simülatör Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, İzmir’deki Hava Teknik Okullar Komutanlığının ardından Yalova’ya geçti ve Yalova’daki Hava Meydan Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulundu.
Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler daha sonra beraberindeki TSK Komuta Kademesi ile Bandırma’ya gitti.
Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, 6’ncı Ana Jet Üs Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulunarak faaliyetlere ilişkin talimatlar verdi.